Eigenschappen
Bereidingstijd: 0 min
Menugang: Voorgerecht
Bereidingswijze: Bakken
Aantal personen: 4 pers.
Ingrediënten:
- 5 rode paprika’s
- 1 teentje knoflook
- Bertolli olijfolie extra vergine
- 1 theelepel suiker
- 0.6 liter tomatensap
- Wodka naar smaak
- Tabasco naar smaak
- Worcestersaus naar smaak
Bereidingswijze
Maak de paprika’s schoon en snijd in grove stukken. Pel en hak de knoflook.Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de paprikastukken op middelhoogvuur tot ze zacht zijn. Voeg de suiker en knoflook toe en bak ze een minuut mee.Blus af met een scheutje tomatensap. Pureer het mengsel zeer fijn, of haal hetdoor een zeef. Laat het afkoelen en meng de rest van het tomatensap erdoor.Breng op smaak met de overige ingrediënten.
It’s antastic tuat you aree geetting thoughtss fropm ths paragraph ass well ass from our dialoogue mawde aat this time.