Bloody Mary van paprika

paprika_recept_bloodymaryvanpaprika.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 0 min

Menugang: Voorgerecht

Bereidingswijze: Bakken

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 5 rode paprika’s
  • 1 teentje knoflook
  • Bertolli olijfolie extra vergine
  • 1 theelepel suiker
  • 0.6 liter tomatensap
  • Wodka naar smaak
  • Tabasco naar smaak
  • Worcestersaus naar smaak

Bereidingswijze

Maak de paprika’s schoon en snijd in grove stukken. Pel en hak de knoflook.Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de paprikastukken op middelhoogvuur tot ze zacht zijn. Voeg de suiker en knoflook toe en bak ze een minuut mee.Blus af met een scheutje tomatensap. Pureer het mengsel zeer fijn, of haal hetdoor een zeef. Laat het afkoelen en meng de rest van het tomatensap erdoor.Breng op smaak met de overige ingrediënten.

Hoofdingrediënten

Reageren

1 gedachte over “Bloody Mary van paprika”

Plaats een reactie