Eigenschappen
Bereidingstijd: 60 min
Menugang: Salade
Bereidingswijze: Rauw
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 eetlepel kruidenazijn
- 1 eetlepel grove mosterd
- 1 theelepel honing
- 1 theelepel tijm
- zout
- peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 takjes peterselie
- 1 sjalotje
- groene paprika
- rode paprika
- gele paprika
- witte paprika
- paarse paprika
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Lactosevrij dieet, Glutenvrij dieet, Kippeneivrijdieet
Roer in een saladeschaal een sausje van de azijn, mosterd, honing, tijm,zout, peper en olie. Knip de peterselie erboven fijn. Pel en snipper hetsjalotje heel fijn. Snij de paprika’s in dunne reepjes. Schep ze met hetgesnipperde sjalotje door de saus. Laat de salade ongeveer 1 uur intrekken.
Per persoon ongeveer 150 g groenten
Heb je geen witte en paarse paprika? Neem dan 1 hele rode en 1 hele gele paprika. Smaakt goed bij een zomerse barbecue.