Eigenschappen
Bereidingstijd: 0 min
Menugang: Soep
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 4 pers.
Ingrediënten:
- 8 stronkjes roodlof
- 1 sinaasappel
- 8 teentjes knoflook
- 2 liter groentebouillon
- 100gr buikspek
- 400gr roomboter
- 1 eetlepel gehakte kruiden
- eventueel 4 soepstengels
- 1 citroen
Bereidingswijze
Knoflook pellen en zachtjes laten garen in ganzenvet. Spekjes uitbakken ineen droge koekenpan. De stronkjes roodlof samen met de bouillon, sinaasappel encitroen zachtjes gaarkoken. Daarna de sinaasappel en citroen eruit halen. Deroodlof met een staafmixer pureren. Dan de bouillon toevoegen en op smaak makenmet peper en zout. Als laatste de roomboter goed door de soep mengen voor dezachte smaak. De borden vullen met de knoflook, spekjes en gehakte kruiden. Desoep erop gieten en serveren met bijvoorbeeld een soepstengel.
Recept: Marjo Engelen, Dutch Special Teler
hey there and thank you on your info – I have definitely picked up anything new from right here. I did however experience a few technical points using this web site, as I skilled to reload the web site lots of occasions prior to I may just get it to load properly. I had been considering in case your hosting is OK? No longer that I’m complaining, but sluggish loading circumstances occasions will very frequently affect your placement in google and could injury your quality score if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and could glance out for much extra of your respective intriguing content. Ensure that you replace this once more soon..
Hello mates, hhow iss everything, and what you desire to ssay onn thee topic of this article,
inn my iew its truly awesome for me.