Eigenschappen
Bereidingstijd: 30 min
Menugang: Nagerecht
Bereidingswijze: Oven
Aantal personen: 4 pers.
Ingrediënten:
- 2 granaatappels
- 2 eiwitten
- 150 g slagroom
- 150 g suiker
Bereidingswijze
Meringues:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Klop de eiwitten stijf in een kom met debasterdsuiker en 3 el kristalsuiker en 1 tl vanillesuiker, schep dan de azijnerdoor. Schep het goedje op een met bakpapier bedekte bakplaat. Schuif in deoven. Draai de temperatuur van de oven terug tot 140 graden. Na 1 uur de ovenuitzetten. Laat de meringue in de oven staan om daar rustig af te koelen.
Grenadine:
Pers het sap van 1,5 granaatappel. Doe dit met de 150 g kristalsuiker in eenpan. Roeren tot de suiker is opgelost en het goedje wat is ingedikt.
Slagroom:
Klop de slagroom stijf met 1 tl vanillesuiker en 1 el kristalsuiker.
Eton mess:
Breek de meringue in grove stukken en serveer met de slagroom, grenadine en deovergebleven granaatappelpitjes.
I just could not go away your web site prior to suggesting that I actually loved the standard information a person supply in your guests? Is going to be again frequently in order to inspect new posts.