Eigenschappen
Bereidingstijd: 0 min
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingswijze: Roerbakken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- olijfolie
- 400gr roodlof
- 1 tentje knoflook
- 2 stevige kipfilets
- 1 kleine ui
- ¼ liter slagroom
- 2 theelepels kerriepoeder
Bereidingswijze
Snijd de roodlof in reepjes dwars op de stronk (verwijder het bitteregedeelte) snijd de kipfilet in gelijke stukjes snijd het knoflook teentje en deui fijn. Verhit wat olie in een wok en fruit daarin de fijngesneden ui enknoflook. Voeg de kerriepoeder toe en meng het goed door de olie heen. Verhitniet te lang anders ontwikkelt zich een bittere smaak. Voeg de kipstukjes toe enals die bijna gaar zijn, voeg de roodlof toe. Als roodlof vocht gaat loslaten enbeetgaar is, voeg dan de room toe en roer goed door tot ook dat voldoende warmis. Det gerecht smaakt het best met zilvervlies rijst.
Recept: Marjo Engelen, Dutch Special Teler
Hi! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!
Currentpy it soumds liike BlogEngne is the preferred bogging platform avaolable right now.
(from what I’ve read) Is that what you are using oon your blog?
Hola! I’ve been following our blog for a long timne noow and
finally got thee curage to go ahead and give yoou a hout out from Humvle Texas!
Just anted too mention eep up thee good job!
It?¦s really a nice and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.
whoah this blog is magnificent i really like reading your posts. Keep up the good work! You know, lots of individuals are looking round for this information, you could help them greatly.