Oesterzwamsalade met kip

Oesterzwamsalade.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 10 min

Menugang: Salade

Bereidingswijze: Bakken

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 1 doosje oesterzwammen (150 g)
  • 1 gerookte kipfilet
  • 1 plak ananas
  • 1 bolletje gember
  • 1 zakje gemengde salade (ca. 200 g)
  • 1 flinke eetlepel cashewnoten
  • scheutje olijfolie
  • peper en zout
  • 1 eetlepel honing

Bereidingswijze

Maak de oesterzwammen schoon. Snij de stelen van de oesterzwammen in stukjesen scheur de hoeden in repen. Snij de knipfilet in reepjes. Snij de ananas en degember in stukjes. Verdeel de sla over 2 borden. Verhit een scheutje olijfoliein een wok of koekenpan. Bak de oesterzwammen kort in de olie. Schep af en toevoorzichtig om. Voeg nu de kip, ananas en gember toe. Laat alles evendoorbakken. Voeg de honing toe en naar smaak peper en zout. Schep het mengsel opde sla en strooi de cashewnoten erover.

Hoofdingrediënten

Reageren

11 gedachten over “Oesterzwamsalade met kip”

  1. Normally I don’t read article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice article.

  2. Heklo There. I found your blogg uing msn. This iis a rsally well written article.

    I’ll make sure to bookmark it and return tto red moee off your usseful information.
    Tanks foor thhe post. I will certainly return.

  3. I?¦ll immediately seize your rss feed as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Please allow me recognize so that I may just subscribe. Thanks.

  4. I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this info So i am glad to exhibit that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot no doubt will make certain to do not disregard this web site and provides it a glance on a continuing basis.

Plaats een reactie