Paprika’s met macaroni op Italiaanse wijze

paprika_CFT.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 0 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Roerbakken

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 3 paprika’s
  • 400 gram macaroni
  • 35 mililiter Italiaanse olie
  • 4 vleestomaten
  • 250 gram geraspte oude kaas
  • basilicum
  • oregano
  • peterselie

Bereidingswijze

Maak de paprika’s schoon, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd ze instukjes. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakkingbeetgaar. Verhit een hapjespan of wok droog op het vuur. Voeg zodra de pan heetis de olie toe. Roerbak de paprika 2 – 3 minuten. Ontvel eventueel de tomaten,snijd ze in stukjes en voeg ze toe aan de paprika’s. Roerbak tot ze enigszinszacht zijn. Serveer het paprikamengsel over de gekookte pasta en bestrooi dezeroyaal met de geraspte kaas. Knip er eventueel verse basilicum, oregano ofpeterselie overheen.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie