Ravioli met saus van geroosterde paprika’s

paprika_recept_raviolimetsausvangeroosterdepaparika.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 30 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Koken

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 300-400 g verse ravioli (uit de koeling)
  • 4 grote geroosterde en ontvelde rode paprika’s
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 blaadje laurier
  • 1 takje tijm
  • 1-2 tl balsamico-azijn
  • 1-3 el fijngesneden bladpeterselie
  • basilicumblaadjes
  • 75-100 g parmezaanse kaas, geschaafd

Bereidingswijze

Snijd de paprika’s in repen en bak ze samen met de knoflook, laurier en tijmcirca 5 min in 2 el olijfolie. Voeg 1 dl water toe en stoof het mengsel circa 15min. Pureer de saus en breng op smaak met zout, peper en de azijn. Roer ereventueel nog 1-2 el olijfolie door. Kook de ravioli volgens degebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Serveer de saus bij de ravioli.Garneer met peterselie, basilicum en parmezaanse kaas.

Hoofdingrediënten

Reageren

11 gedachten over “Ravioli met saus van geroosterde paprika’s”

  1. Hello, you used to write magnificent, but the last several posts have been kinda boring… I miss your great writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

  2. Howdy would you mind letting me know which hosting company you’re using? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price? Thank you, I appreciate it!

  3. I’ve been surfing online more than three hours lately, yet I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is lovely value enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

Plaats een reactie