Roergebakken bleekselderij met champignons

roergebakkenbleekselderijmetchampignons.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 15 min

Menugang: Bijgerecht

Bereidingswijze: Roerbakken

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 1/2 struik bleekselderij
  • 1/2 bakje champignons
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olie
  • 1 teentje knoflook
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

Dieet: Vegetarisch dieet, Kippeneivrij dieet, Glutenvrij dieet.

Snij de stronk en de bladeren van de bleekselderij. Was de stengels en snijze in reepjes. Snij de champignons in plakjes. Pel en snipper de ui. Verhit deolie in een wok of braadpan en bak de ui glazig. Pers het teentje knoflookerboven uit. Schep de bleekselderij en de champignons door de ui. Laat degroente onder regelmatig omscheppen op een matig vuur gaar worden in enkeleminuten gaar, maar nog wel knapperig worden. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Per persoon ongeveer 200 g groenten

Lekker met aardappelen.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie