Eigenschappen
Bereidingstijd: 15 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Roerbakken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1/2 struik bleekselderij
- 1/2 bakje champignons
- 1 ui
- 1 eetlepel olie
- 1 teentje knoflook
- zout
- peper
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Kippeneivrij dieet, Glutenvrij dieet.
Snij de stronk en de bladeren van de bleekselderij. Was de stengels en snijze in reepjes. Snij de champignons in plakjes. Pel en snipper de ui. Verhit deolie in een wok of braadpan en bak de ui glazig. Pers het teentje knoflookerboven uit. Schep de bleekselderij en de champignons door de ui. Laat degroente onder regelmatig omscheppen op een matig vuur gaar worden in enkeleminuten gaar, maar nog wel knapperig worden. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Per persoon ongeveer 200 g groenten
Lekker met aardappelen.