Spaghetti met paddenstoelen en geitenkaas

champignon-4.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 15 min

Menugang: Lunch

Bereidingswijze: Koken

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 200 g spaghetti
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 bosuitjes
  • 250 g gemengde paddestoelen
  • citroensap
  • zout
  • peper
  • enkele blaadjes basilicum
  • 100 g zachte geitenkaas

Bereidingswijze

Dieet: Vegetarisch dieet.

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maakintussen de paddestoelen schoon en snij grote exemplaren zonodig in stukken.Snij de bosuitjes in stukken van ongeveer 1 cm. Verkruimel de geitenkaas.

Verhit de olie in een wok. Pers de teentjes knoflook erboven uit. Voeg depaddestoelen toe en roerbak deze ongeveer 5 minuten. Voeg een scheutjecitroensap toe en maak op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en schepdeze door de paddestoelen. Verdeel de spaghetti over 2 borden en verdeel degeitenkaas erover. Serveer direct.

Per persoon ongeveer 75 gram groenten

Lekker met gegrilde groenten als courgette, paprika en tomaat.

Hoofdingrediënten

Reageren

7 gedachten over “Spaghetti met paddenstoelen en geitenkaas”

  1. obviously like your website however you have to test the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to inform the truth on the other hand I will surely come back again.

  2. Very good site you have here but I was curious about if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get suggestions from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thanks!

Plaats een reactie