Spaghetti met paddenstoelen en geitenkaas

champignon-4.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 15 min

Menugang: Lunch

Bereidingswijze: Koken

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 200 g spaghetti
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 bosuitjes
  • 250 g gemengde paddestoelen
  • citroensap
  • zout
  • peper
  • enkele blaadjes basilicum
  • 100 g zachte geitenkaas

Bereidingswijze

Dieet: Vegetarisch dieet.

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maakintussen de paddestoelen schoon en snij grote exemplaren zonodig in stukken.Snij de bosuitjes in stukken van ongeveer 1 cm. Verkruimel de geitenkaas.

Verhit de olie in een wok. Pers de teentjes knoflook erboven uit. Voeg depaddestoelen toe en roerbak deze ongeveer 5 minuten. Voeg een scheutjecitroensap toe en maak op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en schepdeze door de paddestoelen. Verdeel de spaghetti over 2 borden en verdeel degeitenkaas erover. Serveer direct.

Per persoon ongeveer 75 gram groenten

Lekker met gegrilde groenten als courgette, paprika en tomaat.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie