TexMex wrap

texmexwrap.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 20 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Bakken

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

Bereidingswijze

Ingrediënten

  • 2 kleine witte uien
  • 1/2 groene paprika
  • 150 g kipfilet
  • 1 eetlepel olie
  • 234 g ananasstukjes
  • zout
  • peper
  • 4 wraps
  • 1 1/2 eetlepel tacokruiden (seasoning mix)
  • ca. 125 ml crème fraîche
  • 4 blaadjes lollo biondo
  • 75 g geraspte kaas of oude kaas

Pel de uien en snij ze in reepjes. Verwijder zaadlijsten en pitjes van depaprika en snij de paprika in reepjes. Snij de kip in reepjes.

Verhit de olie in een koekenpan. Bak de ui zachtjes op een laag vuur ca. 1minuut. Voeg de kipreepjes toe met een halve eetlepel tacokruiden. Bak de kip alomscheppend tot de reepjes mooi bruin en gaar zijn.Voeg tenslotte de paprika toeen bak deze 2 minuten mee. Neem de pan van het vuur. Laat de ananas goeduitlekken. Schep de ananas door de kip. Breng op smaak met zout en peper.Verwarm de wraps in een droge koekenpan of in de magnetron. Roer de overgebleventacokruiden door de créme fraiche.

Beleg de wraps met een blaadje sla. Schep er de ui-kipvulling met wat van decreme fraiche. op. Strooi er kaas over en rol de wrap op. Serveer de wrapsmeteen en geeft de rest van de creme fraiche er apart bij.

Neem in plaats van kip ook eens tonijn (blikje) of reepjes oesterzwammen.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie