Eigenschappen
Bereidingstijd: 15 min
Menugang: Salade
Bereidingswijze: Rauw
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 2 mooie vleestomaten
- 100 g Hollandse geitenkaas in vier plakken
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- peper
- zout
- 1/2 eetlepel vers gehakte majoraan
- 3 lente-uitjes
Bereidingswijze
Klop een sausje (vinaigrette) van de olie, het citroensap, de majoraan en watpeper en zout en laat de smaken even intrekken. Snijd de gewassen tomaat inplakken en leg ze om en om met de kaas op 2 bordjes.
Maak de lente-uitjes schoon, snijd ze in ringetjes en strooi ze over detomaten. Lepel dan de vinaigrette over de tomaten en serveer het voorgerecht metstokbrood en kruidenboter.
Bevat per persoon: 1725/410 kJoules/kcal., 15 g eiwit, 35 g vet, 6 gkoolhydraten.
Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.