Visbouillon

Visboullion.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 15 min

Menugang: Voorgerecht

Bereidingswijze: Bakken

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 2 venkelknollen
  • 1 winterwortel
  • 1 prei
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 800 ml visbouillon
  • 100 ml witte wijn
  • 100 ml Pernod
  • 200 g stevige witte vis
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de olie en bak de venkel, wortel, prei en ui even aan, niet latenverkleuren.

Giet de bouillon, de witte wijn en de Pernod erbij en laat 10 minutentrekken.
Voeg de vis toe en laat die nog 5 minuten meetrekken.

Doe er de laatste minuut de tomaat bij, breng op smaak met zout.

Verdeel de soep over 4 borden en garneer met venkeltakjes.

Recept uit de bundel “Volop variëren met venkel”.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie

Heb je alle tools in huis voor een gezond leven?Koken en tafelen doe je met z'n allen

Heb jij alles in huis om lekker te tafelen? Koken die je voor een goede gezondheid én gezelligheid! Met de juiste tools is dat altijd genieten!