Eigenschappen
Bereidingstijd: 10 min
Menugang: Salade
Bereidingswijze: Rauw
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 4 struikjes witlof
- 100 g witte pitloze druiven
- 1 eetlepel citroensap
- 2 theelepels honing
- 3 eetlepels olie of druivenpitolie
- mespunt gemberpoeder
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
- zout
- witte peper
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarich dieet, Kippeneivrij dieet, Glutenvrij dieet, Lactosev.
Was de struikjes witlof, snij de stronkjes eraf en maak de blaadjes los. Laatde blaadjes in een vergiet uitlekken. Was de druiven, halveer ze en verwijder depitjes. Klop in een kommetje een dressing van het citroensap, de honing, de olieen eventueel een mespuntje gemberpoeder.
Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de bieslook erdoor. Verdeel deblaadjes witlof en de druiven over een platte schaal en sprenkel de dressingerover.
Per persoon ongeveer 100 g groenten en 50 g fruit
Simply a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding design and style. “The price one pays for pursuing a profession, or calling, is an intimate knowledge of its ugly side.” by James Arthur Baldwin.
Saved as a favorite, I really like your blog!
F*ckin’ amazing things here. I am very happy to peer your article. Thank you a lot and i’m having a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?