Witte groentetartin

_Foto_Witte_Groentegratin.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 0 min

Menugang: Bijgerecht

Bereidingswijze: Oven

Aantal personen: 10 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 650 g bloemkool uit de diepvries
  • 650 g selderhart in blik (uitlekgewicht)
  • 650 g schorseneren in blik (uitlekgewicht)
  • 50 cl volle of light room
  • ¼ l vloeibare eidooier
  • 125 g geraspte kaas
  • 1 snufje nootmuskaat

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 200°C. De bloemkool gedurende 20 minuten koken.

Intussen de room, de eierdooiers, de kaas en de nootmuskaat mengen. Debloemkool laten uitlekken en de bloemkoolroosjes in kleine stukken snijden. Deandere groenten goed laten uitlekken. De selderharten en schorseneren in kleinestukken snijden.

Alle groenten mengen in een ovenschaal. Overgieten met de kaassaus en in deoven gedurende 15 minuten verwarmen. De oven op grill zetten en gedurende 3minuten laten gratineren tot de oppervlakte goudgeel gekleurd is.

Hoofdingrediënten

Reageren

3 gedachten over “Witte groentetartin”

  1. Merely wanna remark on few general things, The website layout is perfect, the written content is rattling superb. “In business school classrooms they construct wonderful models of a nonworld.” by Peter Drucker.

  2. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. But think of if you added some great graphics or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this site could definitely be one of the most beneficial in its field. Excellent blog!

Plaats een reactie