Wrap gevuld met puntpaprika, cressen en aubergine

wrap-gevuld-met-puntpaprika.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 0 min

Menugang: Bijgerecht

Bereidingswijze: Grillen/Roosteren

Aantal personen: 8 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 5 eieren
  • 3 aubergines
  • 3 puntpaprika
  • Geraspte Parmezaanse kaas
  • Mix van cressen (micro vegetables)
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Maak van de eieren flinterdunne omeletten (Frittatas).

Snij aubergines over de lengte en gril aan beide zijden.

Snij puntpaprikas over de lengte in jullienne repen (smalle reepjes).

Plaats alle ingrediënten in de lengte in een wrap en rol dicht en snijdiagonaal doormidden.

Recept: Gary Loen, kok voor Dutch Specials

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie