Eigenschappen
Bereidingstijd: 30 min
Menugang: Lunch
Bereidingswijze: Grillen/Roosteren
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 2 maiskolven
- 4 eetlepels kant-en-klare mangochutney
- 3 eetlepels olie
- 1 eetlepel suiker
Bereidingswijze
Verwarm de grill voor. Verwijder van de maïskolven de bladeren en de draden.Kook de maïs in een pan met water en de suiker 15 – 20 minuten. Bestrijk demaïskolven met olie en leg ze op een bakplaat of de barbecue.. Laat de maïsonder de grill lichtbruin kleuren. Keer de kolven af en toe om. Leg demaïskolven op een bordje en serveer de mangochutney er apart bij.
Dit gerecht bevat ca. 120 g groenten per persoon
Geschikt voor: vegetariërs, glutenvrij dieet, vezelverrijktdieet, eiwitverrijkt dieet
Dieet variatietip: Voor energiebeperking kun je demaiskolven het beste zeer dun met olie bestrijken. Neem niet meer dan 1 eetlepelvoor allebei de kolven.