Eigenschappen
Bereidingstijd: 50 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Bakken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 250 g champignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 klein stukje verse rode peper
- 1 1/2 dl olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- 1/2 theelepel fijngehakte verse tijm
- 1/4 theelepel fijngehakte verse rozemarijn
- zout
- 50 g zongedroogde verse rozemarijn
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Lactosevrij dieet, Glutenvrij dieet, Kippenei
Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Indien ze uit blik ofpot komen, laat ze eerst even goed uitlekken in een vergiet of zeef. Pel deteentjes knoflook en snij ze fijn. Snij het stukje peper in ringetjes. Klop 1deciliter van de olijfolie, citroensap, tijm, rozemarijn en peperringetjes doorelkaar. Breng deze marinade op smaak met wat zout. Verhit de rest van deolijfolie in een koekenpan. Bak de champignons op een matig vuur circa 1 minuut.Voeg de fijngesneden knoflook toe en bak het 1 minuut mee. Doe de gebakkenchampignons met de knoflook en de zongedroogde tomaat in de marinade en laat desmaken een 15 minuten goed intrekken. Dan serveren met pasta.
I think this iss amonng tthe modt significant
information ffor me. Andd i’m glad reding your article.
Buut wnna remark oon some generall things, Thee site stylpe iis
great, thee articlees is really greaqt : D. Good job, cheers