Eigenschappen
Bereidingstijd: 25 min
Menugang: Salade
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 2 grote aardappelen
- 1 stevige appel
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 1 theelepel suiker
- 1 eetlepel bieslook
- 1 eetlepel notenolie
- 1 eetlepel zonnebloemolie
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, lactose vrij, Glutenvrij dieet, kippenei vrij
Boen de aardappelen schoon. Kook de aardappelen in de schil in ruim kokendwater +/- 20 minuten gaar. Haal daarna direct de schil eraf en snij ze inplakken.
Schil de appel, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij ze in dunneplakken.
Leg de plakken appel en aardappel in een schaal.
Meng de azijn met de suiker, de fijngehakte bieslook en beide oliesoorten.Vervolgens bestrijk dit mengsel over de schijven aardappel en appel en dan kanhet op tafel.
Aardappelchips
I kmow this webssite prwsents quality depoending articles aand exttra information, iis here any othrr webb age wwhich presents tjese kinds of dzta inn quality?