Knolselderijpuree

knolselderij.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 20 min

Menugang: Bijgerecht

Bereidingswijze: Koken

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • ca. 400 g schone knolselderij
  • 2 eetlepels water
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 – 2 eetlepels aardappelpureepoeder
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

Dieet: Vegetarisch dieet, Glutenvrij dieet, Kippenei vrij dieet.

Maak de knolselderij schoon, was hem en snij hem in stukken. Leg deknolselderij met de dikke delen naar de buitenkant van een magnetronbestendigeschaal met een inhoud van 2-2 1/2 liter en voeg het water toe. Kook de groentegaar, afgedekt, 10 – 14 minuten, ca 750 Watt. Laat de groente enkele minutenafgedekt nagaren. Giet het kookvocht af. Pureer de hete groente met destaafmixer of in de keukenmachine en voeg de crème fraîche, hetaardappelpureepoeder, zout en peper naar smaak. Verwarm eventueel nog even voorhet serveren.

Per persoon ongeveer 200 gram groenten

Lekker bij wildgerechten en winterse stoofschotels in plaats van aardappelpuree.

Hoofdingrediënten

Reageren

1 gedachte over “Knolselderijpuree”

  1. hello there and thanks in your info – I have certainly picked up something new from right here. I did on the other hand experience several technical issues the use of this site, since I skilled to reload the web site many occasions prior to I may get it to load properly. I have been brooding about in case your web hosting is OK? Not that I am complaining, however sluggish loading circumstances occasions will very frequently affect your placement in google and can harm your quality score if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you replace this again very soon..

Plaats een reactie