Eigenschappen
Bereidingstijd: 30 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 250 g waspeen
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 1/2 eetlepels balsamicoazijn
- 1 takje rozemarijn
- grof zeezout
- versgemalen peper
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Lactosevrij dieet, Glutenvrij dieet
Verwarm de oven voor op 225 graden C.
Was de worteltjes en snij ze in lange, schuine plakken. Kook ze 2 minuten inruim water en laat ze goed uitlekken. Schep ze in een lage, wijde ovenschaal ommet de olie, azijn, rozemarijnnaaldjes en zout en peper. Spreid ze plat uit overde schaal en rooster ze in de hete oven in 25 a 30 minuten gaar. Schep ze 1 of 2keer om.
Per persoon ongeveer 125 gram groenten
Lekker met gegrilde vis en krielaardappels.