Eigenschappen
Bereidingstijd: 10 min
Menugang: Snack
Bereidingswijze: Frituren
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 kleine pastinaak
- ca. 3 dl olie of zonnebloemolie
- zeezout of kruidenzout
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Lactosevrij dieet, Glutenvrij dieet.
Boen de pastinaak goed schoon (of schil deze dun met een dunschiller). Schaafze met een Japanse mandoline of groenteschaaf in flinterdunne plakjes. Dep zegoed droog met keukenpapier. Verhit de olie in de wok tot ca. 160 graden C.Frituur de groente in kleine porties telkens circa 4 minuten. Als de olie nietmeer bruist, is de chips krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooize met zout.
Per persoon ongeveer 75 gram groenten
Good post. I absolutely love this site. Keep it
up! https://www.Waste-ndc.pro/community/profile/tressa79906983/