Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Bakken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1/2 rode paprika
- 1/2 gele paprika
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 kleine aubergine
- 1 kleine courgette
- 2 tomaten
- 1/2 theelepel tijm
- 1/2 theelepel rozemarijn
- zout
- peper
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Glutenvrij dieet, Kippeneivrij dieet/
Pel en snipper de ui. Snij de paprika in stukjes. Verhit de olie in eenbraadpan en bak de ui met de paprika 3 minuten. Pers er het teentje knoflookboven uit. Was intussen de courgette en aubergine en snij ze in blokjes. Voeg zeaan de ui en paprika toe en laat de groenten met de deksel op de pan 5 minutenzachtjes smoren. Was intussen de tomaten en snij ze in vieren. Voeg tomaten,tijm, rozemarijn, zout en peper toe aan de pan met groenten. Schep alles doorelkaar en laat de groenten nog 10 minuten sudderen tot ze gaar zijn.
Per persoon ongeveer 200 gram groenten
Lekker met gekookte aardappelen of rijst en geraspte kaas.
Greetings from Carolina! I’m bored to death at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome site!