Eigenschappen
Bereidingstijd: 10 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Rauw
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 stuk oranje paprika
- 100 gram sinaasappel stukjes
- 1 eetl. lente-ui, in ringen gesneden
- 1 eetl. zwarte olijven, gehakt
- ¼ stuk rijpe avocado
- 1 theel. verse bieslook, gehakt
- 2 eetl. citroensap
- 8 eetl. olijfolie
Bereidingswijze
Was de paprika en snijd deze in 4 kwarten. Verwijder het zaad en dezaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Vermeng dit met de olijven,bieslook, lente-ui, sinaasappel, olijfolie en citroensap. Maak de paprikasaladeop smaak met zout en peper. Snijd de avocado door midden en verwijder de pit.Vul de avocado helften met de paprikasalade.