Fris zomers paprikagarnituur voor vis en vlees

paprika_CFT.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 10 min

Menugang: Bijgerecht

Bereidingswijze: Rauw

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 1 stuk oranje paprika
  • 100 gram sinaasappel stukjes
  • 1 eetl. lente-ui, in ringen gesneden
  • 1 eetl. zwarte olijven, gehakt
  • ¼ stuk rijpe avocado
  • 1 theel. verse bieslook, gehakt
  • 2 eetl. citroensap
  • 8 eetl. olijfolie

Bereidingswijze

Was de paprika en snijd deze in 4 kwarten. Verwijder het zaad en dezaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Vermeng dit met de olijven,bieslook, lente-ui, sinaasappel, olijfolie en citroensap. Maak de paprikasaladeop smaak met zout en peper. Snijd de avocado door midden en verwijder de pit.Vul de avocado helften met de paprikasalade.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie