Eigenschappen
Bereidingstijd: 10 min
Menugang: Lunch
Bereidingswijze: Magnetron
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 doosje paddenstoelen seizoen melange (150 g)
- 1 sjalotje
- scheutje olie
- 50 g taugé
- 100 g ham (1 plak)
- mespuntje kerrie
- 4 dunne kant-en-klare flensjes
- 2 eetlepels soja
Bereidingswijze
Maak de paddestoelen schoon en snij de steeltjes in stukjes. Pel de sjalot ensnij deze fijn. Snij de ham in blokjes. Verhit de olie in een wok of koekenpan.Bak de paddestoelen samen met de sjalot, de kerriepoeder, de ham en de taugéenkele minuten. Schep af en toe om. Voeg de sojasaus toe. Maak de flensjes in demagnetron volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking warm. Vul de flensjesmet de gebakken paddestoelen.
Je kunt ook de paddestoelen samen met de sjalot, de taugé, de ham en de kerriepoeder enkele minuten bakken in een koekenpan en daarover pannenkoekbeslag gieten. Je krijgt dan een heerlijk paddestoelenpannenkoek.