Gevulde flensjes met paddenstoelen

flensjespaddenstoelen.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 10 min

Menugang: Lunch

Bereidingswijze: Magnetron

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 1 doosje paddenstoelen seizoen melange (150 g)
  • 1 sjalotje
  • scheutje olie
  • 50 g taugé
  • 100 g ham (1 plak)
  • mespuntje kerrie
  • 4 dunne kant-en-klare flensjes
  • 2 eetlepels soja

Bereidingswijze

Maak de paddestoelen schoon en snij de steeltjes in stukjes. Pel de sjalot ensnij deze fijn. Snij de ham in blokjes. Verhit de olie in een wok of koekenpan.Bak de paddestoelen samen met de sjalot, de kerriepoeder, de ham en de taugéenkele minuten. Schep af en toe om. Voeg de sojasaus toe. Maak de flensjes in demagnetron volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking warm. Vul de flensjesmet de gebakken paddestoelen.

Je kunt ook de paddestoelen samen met de sjalot, de taugé, de ham en de kerriepoeder enkele minuten bakken in een koekenpan en daarover pannenkoekbeslag gieten. Je krijgt dan een heerlijk paddestoelenpannenkoek.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie