Eigenschappen
Bereidingstijd: 15 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Roerbakken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 300 g postelein
- 2 bosuitjes
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel geelwortel
- 200 g kikkererwten
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 70 g geraspte belegen kaas
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Glutenvrij dieet, Kippeneivrij dieet.
Was de postelein, laat hem uitlekken en snij de groente fijn. Snij debosuitjes in ringetjes en hak de gepelde knoflook fijn. Verhit de olie 30seconden onafgedekt in een grote ronde schaal op 750 Watt. Roer de bosui,postelein en knoflook erdoor en verhit afgedekt 2 minuten op 750 Watt. Roer dekomijn, geelwortel, kikkererwten, tomatenpuree en postelein er goed door. Verhithet groentemengsel afgedekt 5 minuten op 750 Watt. Strooi de kaas erover en laatde kaas afgedekt smelten in 30 seconden op 750 Watt.