Eigenschappen
Bereidingstijd: 15 min
Menugang: Salade
Bereidingswijze: Rauw
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 200 g rettich
- 3 bolletjes gember
- 2 eetlepels fritessaus
- 1 eetlepel yoghurt
- 1/2 eetlepel gembersiroop
- 1 struikje roodlof
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Glutenvrij dieet, Eiwitbeperkt dieet.
Snij de bolletjes gember klein en doe ze in een kom. Voeg de fritessaus,yoghurt, gembersiroop, zout en peper toe en roer dit tot een sausje. Maak derettich schoon en snij of rasp deze in dunne reepjes of plakjes. Schep allesgoed door elkaar. Snij een plakje van de onderkant van de roodlof . Haal demooie bladen van het struikje. Was deze en rangschik deze op een bord of schaal.Vul de roodlofschuitjes met de rettichsalade.
Per persoon ongeveer 100 g groenten
Deze rettichsalade is ook lekker op brood.
Hi colleagues, iits enormous post regarding cultureand fully
defined, keeep itt upp aall the time.