Eigenschappen
Bereidingstijd: 0 min
Menugang: Soep
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 sjalotje
- 1 groene paprika
- 1 rood pepertje
- 1 dunne prei
- 3 takjes verse koriander
- 3 takjes verse basilicum
- 100 gram platte rijstmie
- 3 eetlepels arachideolie
- 200 gram kiphaasjes
- 1 blikje thaise kokossoep
- 1 eetlepel thaise vissaus
- limoensap
Bereidingswijze
Breng in een waterkoker 1 liter water aan de kook. Snipper het sjalotje.Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees inreepjes van 3 cm. Halveer het pepertje, verwijder steel en zaadlijsten. Snijdhet vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd de prei in stukken van 3 cm en snijd destukken eveneens in reepjes. Pluk de korianderblaadjes af en snijd ze watkleiner. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes. Zet de rijstmie in een kookpan.Schenk het kokende water er op en breng het water opnieuw aan de kook. Laat demie in het kookwater glijden. Kook de mie gaar volgens de aanwijzingen op deverpakking. Laat de mie in een zeef kort uitlekken. Schep de mie terug in de panom met 1 eetlepel olie. Verhit een wok droog voor. Schenk 2 eetlepels oliegelijkmatig langs de rand in de wok. Roerbak de kipfilethaasjes goudbruin. Schepze uit de pan. Verhit het bakvet opnieuw. Schep het sjalotje erin en roerbak 2minuten. Schep de paprikareepjes, peperreepjes en preireepjes erbij en roerbak 3minuten. Voeg het pepertje toe, schenk de soep uit blik erbij en breng hetgeheel aan de kook. Roer de kipfilethaasjes er weer bij. Kook de ‘soep’ zachtjes10 minuten door. Breng de soep op smaak met een scheutje vissaus en limoensapnaar smaak. Verdeel de rijstmie over twee wijde kommen. Verdeel de vulling uitde soep er over. Schep zoveel mogelijk vocht er op, als mogelijk is. Strooi dekoriander en basilicum er over.
Great post. I am facing a couple of these problems.
I was just searching for this info for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative sites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.
Very interesting points you have noted, appreciate it for posting.
Precisely what I was searching for, thankyou for posting.
Way cool, some valid points! I appreciate you making this article available, the rest of the site is also high quality. Have a fun.
Magnificent website. A lot of useful info here. I’m sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And obviously, thanks for your effort!
You made some nice points there. I did a search on the subject and found mainly people will agree with your blog.
Nice post. I be taught something more challenging on completely different blogs everyday. It can at all times be stimulating to learn content material from other writers and follow a bit something from their store. I’d desire to use some with the content material on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll offer you a hyperlink on your web blog. Thanks for sharing.
That is the suitable blog for anyone who wants to search out out about this topic. You notice so much its almost laborious to argue with you (not that I really would want…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!
Greetings! Very helpful advice on this article! It is the little changes that make the biggest changes. Thanks a lot for sharing!
Very interesting topic, appreciate it for putting up.
I besides believe therefore, perfectly pent post! .
Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.
I think you have noted some very interesting details, regards for the post.