Eigenschappen
Bereidingstijd: 70 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 500 g stoofperen
- 1/2 dl water
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepel maizena
- een stukje citroenschil
Bereidingswijze
Schil de peren. Kook ze in hun geheel of in vieren zonder klokhuizen metongeveer 1/2 liter water, de suiker, de pijpkaneel en de citroenschil inongeveer 1 uur gaar. Door langer te koken worden de peren roder van kleur.
Roer de maïzena met een beetje water tot een klontloos papje en bindt hetkookvocht hiermee. Vervang een deel van het water eens door rode wijn ofbessensap voor een extra rode kleur. Bij bijvoorbeeld de groenteman zijn ookkant en klare stoofpeertjes verkrijgbaar.
Per persoon ongeveer 200 gram fruit
Geschikt voor: Vegetariërs, glutenvrij dieet, natriumbeperkt dieet,vezelverrijkt dieet
Lekker bij bijvoorbeeld wild of rundvlees.
You’re sso interesting! I don’t believ I’ve rad a singl thing
like tgat before. So woknderful to discfover somkebody witrh somme
unique thoights on tis issue. Seriously.. mmany thanks for starting
this up. Thiis websitte iss one thijng that is needeed on thhe web, someone with a llittle originality!