Eigenschappen
Bereidingstijd: 50 min
Menugang: Salade
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 150 g vlindermacaroni of andere pasta
- 1 eetlepel azijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel zure room
- 1 theelepel mosterd
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- zout
- peper
- 1/2 ui
- 1/2 rode paprika
- 1/2 gele paprika
- 3 tomaten
- 1/2 courgette
- 1/2 eetlepel kappertjes
- ca. 240 g zalm uit blik
- enkele uiringen
- 6 zwarte olijven
Bereidingswijze
Dieet: Cholesterolbeperkt dieet.
Kook de macaroni gaar en laat deze in een vergiet afkoelen. Pel en snipper deui. Maak de groenten schoon en snij ze in kleine stukjes. Roer in een schaal eensausje van azijn, olie, zure room, mosterd uitgeperst teentje knoflook,Italiaanse kruiden, zout en peper. Schep er de gesnipperde ui, paprika, tomaat,courgette en kappertjes door. Laat de zalm uitlekken in een vergiet. Maak de vislos met een vork en schep dit met de macaroni door het groentemengsel. Laat desaus circa 1/2 uur intrekken. Garneer met olijven en uiringen.
Per persoon ongeveer 100 g groenten