Eigenschappen
Bereidingstijd: 30 min
Menugang: Voorgerecht
Bereidingswijze: Oven
Aantal personen: 4 pers.
Ingrediënten:
- 2 aardappels
- 1 teentje knoflook
- 1 dl olijfolie
- 4 babymozzarella’s
- 6 troscocktailtomaatjes
- zout
- 12 kleine blaadjes basilicum
- bakpapier
Bereidingswijze
Warm de oven voor op 180 C. Boen de aardappels schoon en snij ze in schijven(ca. 1/2 cm dik). Snij de knoflook in plakjes. Verhit de olijfolie in eenkoekenpan. Voeg de knoflook en de aardappelschijven toe en bak deze in ca. 8minuten aan weerszijden gaar en goudbruin.
Leg de plakjes aardappel op een met bakpapier bekleedde bakplaat (knoflook wordtverder niet gebruikt). Snij de mozzarella en de kerstomaat in plakjes. Beleg deaardappelschijven met plakjes tomaat en een plakje mozzarella. Bestrooi met zouten peper. Bak de bruscetta’s in de voorverwarmde oven in ca. 8 minuten af.Garneer met een blaadje basilicum.
Per hapje ca. 15 gram aardappel.
Amazing blog! Is your theme custom made or did you downhload iit rom somewhere?
A design liike yours with a feww simjple adjustements would really make mmy blog shine.
Please let mee know where yoou got your design. Witth thanks