Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Stomen
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 750 g andijvie
- 1 appel
- 1/2 potje pindasaus
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarsich dieet, Kippenei vrij dieet, dieet, Eiwitbeperkt dieet.
Was de struik andijvie en snij hem in repen van 1 centimeter. Was de groentezonodig nog een keer. Laat de groente uitlekken in een vergiet. Breng in destoompan of grote pan water aan de kook. Schil de appels en snij ze in blokjes.Doe de andijvie met de appel in het stoommandje of zeef en hang deze in de pan.Het stoommandje of de zeef mag het water niet raken. Plaats het deksel op de panen stoom de andijvie met appel in ongeveer 10 minuten beetgaar. Maak inmiddelsde pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing op het potje of zakje. Doe deandijvie met appel over in een schaal en schenk een deel van de saus erover.Geef de rest van de saus er apart bij.
Per persoon ongeveer 200 gram groenten en 50 gram fruit
hello there and thank you for your info – I have definitely picked up something new from right here.
I did however expertise some technical points using this site, as
I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load correctly.
I had been wondering if your web host is OK?
Not that I’m complaining, but slow loading instances times will
often affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords.
Well I am adding this RSS to my email and could look out for much
more of your respective interesting content. Ensure that
you update this again very soon.. Lista escape roomów
I like this blog very much, Its a rattling nice situation to read and receive information.!
You have observed very interesting details! ps nice web
site. Travel guide
I really like your writing style, wonderful info , thanks for putting up : D.