Gevulde reuzechampignons

gevuldereuzechampignons.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 35 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Oven

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 200 g tonijn op water uit blik
  • 1 ui
  • 1 appel
  • 6 reuzechampignons
  • ca. 50 g geraspte kaas
  • 4 eetlepels magere kwark
  • zout
  • peper
  • ca. 3 dl bouillon
  • 100 g macaroni

Bereidingswijze

Dieet: Kippeneivrij dieet, Glutenvrij dieet.

Warm de oven voor op 200C.

Laat de tonijn uitlekken in een zeef. Pel en snipper de ui. Schil de appel ensnij deze in kleine stukjes. Borstel de champignons schoon. Neem de stelenvoorzichtig uit de hoeden en hak ze fijn. Prak de tonijn fijn met een vork. Mengin een kom de tonijn, ui, appel, gehakte champignonstelen, kaas en kwark. Brenghet mengsel op smaak met zout en peper. Vul de hoeden hoog op met het mengsel enzet ze in een ovenschaal. Giet er een laagje bouillon in en zet de gevuldechampignons ca. 20 minuten in de oven. Kook de macaroni volgens degebruiksaanwijzing op de verpakking en serveer deze bij de champignons.

Per persoon ongeveer 75 g groenten en 50 g fruit

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie