Gevulde wraps met knoflookmayonaise

gevuldewrapsmetknoflookmayonaise.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 20 min

Menugang: Lunch

Bereidingswijze: Bakken

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 1 rode ui
  • 100 g sperzieboontjes
  • 400 g witte champignons
  • 1 eetlepel olie
  • 1 dl mayonaise
  • 1 dl zure room
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • zout
  • peper
  • 4 wraps
  • 8 plakjes ham

Bereidingswijze

Dieet: Energiebeperkt dieet, Vezelrijk dieet.

Pel en snij de ui fijn. Was en halveer de sperzieboontjes. Maak dechampignons schoon en snij ze in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bakdaarin de ui tot deze glazig is. Voeg de sperzieboontjes toe. Bak de boontjesongeveer 5 minuten mee totdat ze beetgaar zijn. Bak de laatste 3 minuten dechampignons mee. Schep af en toe om. Meng in een kom de mayonaise met de zureroom. Pers de knoflook er boven uit. Maak de saus op smaak met zout, peper enpeterselie. Verwarm de wraps in een droge koekenpan of in de magnetron. Bestrijkde wraps met de knoflookmayonaise. Leg op iedere wrap 2 plakjes ham en verdeeldaarover het gebakken champignonsmengsel. Rol de wraps op en serveer ze meteen.

Per persoon ongeveer 200 gram groenten

Champignons maak je schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier, niet in water.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie