Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Nagerecht
Bereidingswijze: Oven
Aantal personen: 8 pers.
Ingrediënten:
- 4 appels
- 100 gram rozijnen
- 2 kipfilets in blokjes
- 2 zakjes kerriesaus
- Sambal
- 100 gram crème fraîche
- Blik croissantdeeg
Bereidingswijze
Oven 180 graden celcius. Rozijnen wellen. Kip bruin baken in olie.Appelblokjes, rozijnen en water toevoegen. Kerriesauspoeder erover strooien,goed doorroeren met sambal naar smaak Schep crème fraîche erdoor heen doen. Despringvorm bekleden met deeg (1 plakje overlaten) Schep het appel-kipmengsel inde springvorm. De appelschijfjes erop leggen met reepjes deeg. Druk de reepjesdeeg in de rand van de deegbodem. Bak dit ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.