Minipaprika’s gevuld met blauwe kaasmousse

paprika_recept_overige3.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 0 min

Menugang: Snack

Bereidingswijze: Rauw

Aantal personen: 6 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 12 minipaprika’s
  • slagroom
  • 125 gram blauwe kaas
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • bieslook

Bereidingswijze

Snijdt de kapjes van de paprika’s en verwijder zo nodig zaad en zaadlijsten.Bewaar de kapjes. Klop de slagroom lobbig. Wrijf de kaas door de zeef en mengdeze met de geklopte slagroom, crème fraîche en fijngeknipte bieslook. Brengdeze op smaak met peper en zout. Doe de massa over in een spuitzak en spuitmooie rozetten in de uitgeholde paprika’s. Zet de kapjes er weer – schuin – open garneer met een sprietje bieslook.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie