Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 400 g broccoli
- 2 eetlepels roerbakolie
- 3 eetlepels pindakaas
- 1 1/2 dl groentebouillon
- 50 g katjang pedis of pinda’s
- 50 g taugé
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Kippeneivrij dieet, Lactosevrij dieet,
Maak de broccoli schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Verhit de olie ineen wok en schep er de broccoliroosjes door. Voeg de pindakaas en bouillon toeen breng het geheel al roerende aan de kook. Kook de broccoliroosjes alomscheppend op een matig vuur in ca. 10 minuten beetgaar. Hak de katjang pedisof pinda’s grof, schep ze met de taugé door de broccoliroosjes en verwarm allesnog 2 – 3 minuten.
Per persoon ongeveer 200 gram groenten
Lekker met rijst en kipfilet.