Kip met venkel

Kipvenkel.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 45 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Bakken

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 2 venkelknollen
  • 1⁄2 bosje verse salie
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 drumsticks
  • 300 ml witte wijn
  • 100 g zwarte olijven
  • 50 g parmaham

Bereidingswijze

Bestrooi de kip met zout en peper, verwarm de olie en bak de kip aan allekanten mooi bruin.
Voeg de venkel, knoflook, salie en ui toe en bak die nog even mee.
Blus af met de wijn en laat het mengsel 45 minuten pruttelen.
Roer de olijven erdoorheen en verwarm ze even mee.
Recept uit de bundel “Volop variëren met venkel”.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie