Eigenschappen
Bereidingstijd: 35 min
Menugang: Lunch
Bereidingswijze: Bakken
Aantal personen: 4 pers.
Ingrediënten:
- 4 geroosterde en ontvelde gele paprika’s
- 4 el olijfolie
- 2 kleine uien, in dunne ringen
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 500 g tomaten, ontveld, in stukjes
- 1 el tijmblaadjes
- zout, peper
- 8 eieren
- 30 g boter
- 3 el fijngesneden bladpeterselie
- 4 grote plakken rauwe ham
Bereidingswijze
Snijd de paprika’s in reepjes en bak ze in 2 el hete olie 3-4 min. op zachtvuur. Bak de ui en knoflook circa 5 minuten mee. Voeg dan tomaten, tijm, zout enpeper toe en laat het mengsel circa 15 minuten zachtjes stoven. Klop de eierenlos en roer er 15 g boter door. Verhit 2 el olie in een grote koekenpan enschenk de eieren erin. Voeg het groentemengsel toe en laat alles onderregelmatig roeren zachtjes stollen, het eimengsel moet nog enigszinscrème-achtig blijven. Strooi de peterselie erover en serveer er een plak rauweham bij.
I real glad to find this website on bing, just what I was looking for : D besides saved to favorites.
You could definitely see your expertise within the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.
After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.