Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 250 g snijbonen
- 150 g bospeen
- klein klontje boter of margarine
- 1 theelepel shoarmakruiden
- zout
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarsich dieet, Glutenvrij dieet, Lactosevrij dieet.
Pel en snipper de ui. Pel de teentjes knoflook. Snij de snijbonen in stukjesvan 1 cm. Was de worteltjes en snij ze in plakjes. Verhit de boter of margarinein een braadpan en fruit de ui. Pers de teentjes knoflook erboven uit. Schep desnijbonen, worteltjes, shoarmakruiden, zout en 1 dl water erdoor. Laat met hetdeksel op de pan de snijbonen en wortel in ongeveer 10 minuten gaar worden.
Per persoon ongeveer 200 gram groenten
Lekker met rijst en saté.