Eigenschappen
Bereidingstijd: 30 min
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingswijze: Oven
Aantal personen: 4 pers.
Ingrediënten:
- 8 struikjes roodlof
- 8 plakjes magere rauwe ham
- 2 tomaten in plakjes
- 150 g roombrie in plakjes
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kook de struikjes roodlof in water met zout in 6 – 7 minuten gaar. Laat destruikjes in een vergiet goed uitlekken. Omwikkel de struikjes elk met een plakham en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Verdeel de plakkentomaat en de kaas over de roodlof en maal er zwarte peper boven. Bak derolletjes roodlof ca. 10 minuten in het midden van de oven tot de bovenkantgoudbruin is.
Recept: Marjo Engelen, Dutch Special Teler
Lekker met gekookte aardappels.