Eigenschappen
Bereidingstijd: 6 min
Menugang: Ontbijt
Bereidingswijze: Rauw
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 handpeer
- 2 theelepels honing
- 2 eetlepels balsamico-azijn
- 2 sneetjes toastbrood
- 50 g hutekase
- 2 takjes basilicum
- 3 eetlepels extra vierge olijfolie
- grof gemalen zwarte peper
Bereidingswijze
Snij de peer in 8 parten. Verwijder het klokhuis en schil de peer. Meng dehoning met de azijn en marineer hierin de peerparten ongeveer 30 minuten.
Bestrijk het toastbrood met de hutekase. Verdeel de blaadjes basilicumerover. Neem de peerparten uit de marinade en zet ze op en om het toastbrood.Klop de olijfolie door de overgebleven marinade.
Besprenkel alles met wat dressing en bestrooi met grof gemalen peper (ofgeplette grof gehakte peperkorrels).