Eigenschappen
Bereidingstijd: 15 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Bakken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 bakje kastanjechampignons
- 1/2 ui
- 1/2 paprika
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel Mexicaanse kruiden
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 50 g rozijnen
- 2 tacoschelpen
Bereidingswijze
Dieet: Vegetarisch dieet, Glutenvrij dieet, Lactosevrij dieet.
Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en snipper de ui. Snijde paprika in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui met depaprika. Voeg na enkele minuten de champignons toe. Bak de champignons alomscheppend tot het vocht is verdwenen. Bak de rozijnen even mee. Schep deMexicaanse kruiden en de tomatenketchup door de champignons. Vul de tacoschelpenmet de champignons.
Per persoon ongeveer 100 gram groenten
Met sla en aardappelen een bijzonder vegetarisch diner.