Fris zomers paprikagarnituur voor vis en vlees

paprika_CFT.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 10 min

Menugang: Bijgerecht

Bereidingswijze: Rauw

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 1 stuk oranje paprika
  • 100 gram sinaasappel stukjes
  • 1 eetl. lente-ui, in ringen gesneden
  • 1 eetl. zwarte olijven, gehakt
  • ¼ stuk rijpe avocado
  • 1 theel. verse bieslook, gehakt
  • 2 eetl. citroensap
  • 8 eetl. olijfolie

Bereidingswijze

Was de paprika en snijd deze in 4 kwarten. Verwijder het zaad en dezaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Vermeng dit met de olijven,bieslook, lente-ui, sinaasappel, olijfolie en citroensap. Maak de paprikasaladeop smaak met zout en peper. Snijd de avocado door midden en verwijder de pit.Vul de avocado helften met de paprikasalade.

Hoofdingrediënten

Reageren