Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Bijgerecht
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 knolselderij
- enkele takjes peterselie en bieslook
- 1 eetlepel crème fraîche
- 1 eetlepel boter of margarine
- 1/2 eetlepel citroensap
- 1/2 theelepel kaneel
- zout
Bereidingswijze
Snij de knolselderij in plakken. Schil ze dik en was ze. Snij de selderij inblokjes. Smelt de boter of margarine in een pan en schep de knolselderij erdoor.Voeg zout en kaneel toe. Sprenkel de citroensap erover. Smoor de knolselderijmet het deksel op de pan in ongeveer 15 minuten gaar. Knip intussen depeterselie en bieslook fijn. Roer de créme fraiche en kruiden door deknolselderij en doe dit over in een schaal.
Per persoon ongeveer 150 gram groenten
Allergie informatie: bevat selderij, peterselie
Geschikt voor: vegetariërs, glutenvrij dieet, vezelverrijktdieet, energiebeperkt dieet
Dieet variatietip: Selderij is essentieel voor het gerecht.Peterselie kun je wel vervangen door selderij of dille. Voor energieverrijkingneem 2 eetlepels crème fraîche en neem iets meer margarine/olie voor het bakken.
Lekker met gekookte aardappelen.
I read ths article completely regarding the rsemblance of most
recednt and earlier technologies, it’s remmarkable article.