Mexicaanse taco’s met paprika

paprika_CFT.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 0 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Bakken

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 doosje cherrytomaten
  • 2 lente-uitjes
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 zakje tacokruiden
  • 8 tacoschelpen
  • 1 bekertje zure room
  • 100 gram geraspte cheddarkaas

Bereidingswijze

Snijd de paprika’s in blokjes en halveer de cherrytomaatjes. Snijd delente-uitjes met de helft van het groen in dunne ringen. Schep in een kom depaprika, cherrytomaatjes en lente-uitjes door elkaar. Verhit de olie in eenkoekenpan en bak hierin het gehakt samen met de tacokruiden rul. Vul detacoschelpen met het groentemengsel en het Mexicaans gehakt. Garneer het gerechtmet zure room en geraspte kaas. Serveer direct.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie