Paprika’s met tortilla’s op Mexicaanse wijze

paprika_CFT.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 0 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Roerbakken

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 3 paprika’s
  • 1 zakje Mexicaanse olie
  • 1 blikje kidneybonen
  • 8 tortillas
  • 1 bekertje zure room
  • guacomole
  • geraspte kaas

Bereidingswijze

Maak de paprika’s schoon, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd ze instukjes. Verhit een hapjespan of wok droog op het vuur. Voeg zodra de pan heetis de olie toe. Roerbak de stukjes paprika in de hete olie 2 – 3 minuten. Laatde kidneybonen uitlekken, schep ze door de paprikastukjes en warm ze even mee.Verwarm de tortilla’s zoals op de verpakking staat beschreven. Serveer er zureroom en guacomole (avocadospread) en/of geraspte kaas en een groene salade bij.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie