Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Lunch
Bereidingswijze: Koken
Aantal personen: 2 pers.
Ingrediënten:
- 1 winterwortel
- 1/2 bloemkool
- 1 dl tomatensap
- 1 blik ravioli in tomatensaus
- 50 g cervelaatworst
- 2 takjes peterselie
- 2 takjes selderij
- geraspte oude kaas
Bereidingswijze
Rasp de winterwortel en snij de wortel in blokjes. Was de bloemkool en snijde bloemkool in roosjes. Kook ongeveer 10 minuten in een pan de in blokjesgesneden winterwortel en bloemkoolroosjes in de tomatensap gaar. Snij decervelaatworst in reepjes. Schep de ravioli in tomatensaus en de cervelaatworsterdoor. Warm het goed door en schep op het laatst 2 takjes peterselie en 2takjes selderij fijngeknipt erdoor. Bestrooi de ravioli aan tafel met geraspteoude kaas.
Per persoon ongeveer 200 gram groenten