Ravioli met wortel en bloemkool

bloemkool2.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 20 min

Menugang: Lunch

Bereidingswijze: Koken

Aantal personen: 2 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 1 winterwortel
  • 1/2 bloemkool
  • 1 dl tomatensap
  • 1 blik ravioli in tomatensaus
  • 50 g cervelaatworst
  • 2 takjes peterselie
  • 2 takjes selderij
  • geraspte oude kaas

Bereidingswijze

Rasp de winterwortel en snij de wortel in blokjes. Was de bloemkool en snijde bloemkool in roosjes. Kook ongeveer 10 minuten in een pan de in blokjesgesneden winterwortel en bloemkoolroosjes in de tomatensap gaar. Snij decervelaatworst in reepjes. Schep de ravioli in tomatensaus en de cervelaatworsterdoor. Warm het goed door en schep op het laatst 2 takjes peterselie en 2takjes selderij fijngeknipt erdoor. Bestrooi de ravioli aan tafel met geraspteoude kaas.

Per persoon ongeveer 200 gram groenten

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie