Eigenschappen
Bereidingstijd: 20 min
Menugang: Hoofdgerecht
Bereidingswijze: Bakken
Aantal personen: 4 pers.
Ingrediënten:
- 1 grote venkelknol
- 1 ui
- 400 g risotto
- 1⁄2 bosje peterselie
- 200 g gerookte zalm
- 1 l groentebouillon
- 1 eetlepel Pernod
- 1 eetlepel boter
- 100 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
Breng een pan water aan de kook. Kook de venkel 1 minuut.
Verwarm de olie en bak het uitje glazig, niet laten verkleuren. Roer de rijsterbij en laat even meebakken.
Schenk er een scheut hete bouillon en de Pernod bij en voeg pas nieuwebouillon toe als de vorige scheut door de rijst is opgenomen. Blijf goed roeren.Herhaal dit ± 20 minuten tot de rijst gaar is.
Roer de venkel, zalm, boter, peterselie en kaas erdoor en verwarm alles nogeven goed.
Recept uit de bundel “Volop variëren met venkel”.
I conceive this web site contains some really fantastic information for everyone :D. “Nothing great was ever achieved without enthusiasm.” by Ralph Waldo Emerson.
I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself? Plz reply back as I’m looking to create my own blog and would like to know wheere u got this from. thanks
Way cool, some valid points! I appreciate you making this article available, the rest of the site is also high quality. Have a fun.