Roodlofrolletjes met rauwe ham en brie

roodlof.jpg

Eigenschappen

Bereidingstijd: 30 min

Menugang: Hoofdgerecht

Bereidingswijze: Oven

Aantal personen: 4 pers.

Printen

Ingrediënten:

  • 8 struikjes roodlof
  • 8 plakjes magere rauwe ham
  • 2 tomaten in plakjes
  • 150 g roombrie in plakjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C.

Kook de struikjes roodlof in water met zout in 6 – 7 minuten gaar. Laat destruikjes in een vergiet goed uitlekken. Omwikkel de struikjes elk met een plakham en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Verdeel de plakkentomaat en de kaas over de roodlof en maal er zwarte peper boven. Bak derolletjes roodlof ca. 10 minuten in het midden van de oven tot de bovenkantgoudbruin is.

Recept: Marjo Engelen, Dutch Special Teler

Lekker met gekookte aardappels.

Hoofdingrediënten

Reageren

Plaats een reactie